Utbildning och kompetensutveckling

Utveckling av dig utvecklar Sodexo!
Sodexos gemensamma  utbildningsprogram är öppet för alla medarbetare i Sodexo.

Nyckeln till vår framgång är du som medarbetare. Vi har goda utvecklings- och karriärsmöjligheter för dig som vill, och vi vill behålla våra medarbetartalanger hos oss!

Vilken utbildning behöver du?
Diskutera lämpliga utbildningar med din närmaste chef, som också anmäler dig till en utbildning. Glöm inte att bästa sättet att lära sig ofta är att besöka en annan arbetsplats eller ett annat uppdrag!

Utbudet, som ses över och uppdateras varje år, har utbildningar inom bland annat: Introduktion - Måltid - Städ . Ledarprogram - Administrativa utbildningar - Övrigt

För våra e-learnings och digitala utbildningar använder vi Ingenium. 

För dig med Sodexomail kommer du åt Ingenium via din inloggning till Sodexos nätverk. Om du inte har Sodexomail kan du logga in i Ingenium med privat mail.

Så här gör du för att logga in med privat mail:

  1. Öppna denna länk: sodexo (csod.com)
  2. Välj "Log in manually" på den högra sidan
  3. Ange användarnamn som är förnamn.efternamn. Om du är osäker på ditt användarnamn, kontakta supporten via mail: utbildning.se@sodexo.com
  4. Klicka på knappen "Forgot password". Då vill systemet att du skriver in ditt användarnamn eller din mailadress. Detta kan du behöva göra två gånger innan du kommer vidare. Klicka på "Reset password". 
  5. Systemet skickar ett mail med en länk till din privata mailadress. Öppna mailet och klicka på länken för att skapa ett nytt lösenord som du väljer själv.
  6. Ange det nya lösenordet två gånger, klicka sedan på skicka.
  7. Därefter behöver du logga in igen med samma användarnamn med det nya egna lösenord du valt.
  8. Du kommer efter inloggning direkt till startsidan i Ingenium. Välj rubriken "My learning". Där hittar du alla utbildningar som är kopplade till din roll.


Om du saknar utbildningar på ditt utbildningskort, prata med in chef som kan lägga in de du behöver, så att du kommer åt dem via "My learning". Du kan även söka efter utbildningar genom att använda sökfunktionen (förstoringsglaset).

Maila din fråga direkt till:

utbildningsanmalan.se@sodexo.com 

Kontakta vår växel:

08-5788 4000

Tillbaka till toppen