Medarbetar-undersökning Voice 2021

Medarbetar-undersökning Voice 2021

Alla medarbetare är inbjudna
Återigen är medarbetarundersökningen öppen för alla Sodexomedarbetare. Vare sig du jobbar på ett kontor eller på något av våra kundkontrakt, är det jätteviktigt att du gör din röst hörd.
 

38 språk
Undersökningen är tillgänglig på 38 språk för att göra det så enkelt som möjligt för alla att kunna dela sina åsikter. Du kommer att kunna välja språk innan du fyller i enkäten.
 

100 % digital
Medarbetarundersökningen Voice är 100 % digital. För att göra det enkelt för alla att kunna delta, kan den nås från vilken dator eller smartphone som helst, bara du har tillgång till internet.
 

Ca 10 minuter
Undersökningen består av totalt 14 frågor och den tar ca 10 minuter att genomföra. Resultaten kommer att hjälpa oss att forma framtiden för vår verksamhet i många år framöver.


Snabba resultat
Bara en kort tid efter att undersökningen har stängt kommer vi kunna förmedla våra medarbetares tankar, synpunkter och åsikter. De globala resultaten kommer att vara klara 7 oktober. 

  • Undersökningen är anonym
  • Ingen på Sodexo kommer kunna identifiera dig utifrån dina svar 
  • Det är bara vår externa partner ”The Happiness Index”, som kommer att bearbeta svaren 
  • Det måste finnas minst 5 svar på en fråga för att ”The Happiness Index” ska kunna göra en analys och en rapportering av den frågan
  • ”The Happiness Index” har åtagit sig att säkerställa sekretess och säkerhet gällande dina personuppgifter
  • ”The Happiness Index” kommer aldrig att kommunicera dina personuppgifter till Sodexo

Voice 2021 är avslutad - kontakta din chef för resultaten

Tillbaka till toppen