EVP - Sodexos erbjudande till medarbetare

EVP är en förkortning för Employee Value Proposition, på svenska ungefär arbetsgivarlöfte/erbjudande. På den här sidan kan du läsa om vad Sodexos erbjudande till medarbetare handlar om.

Hos Sodexo börjar allt med dig! Du är en av mer än 422 000 medarbetare runt om i världen och hos oss kan du bidra till att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Att vara en del av något större!
Att arbeta hos Sodexo är mer än ett jobb. Vårt syfte är att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Det vi gör varje dag genom vår service påverkar många människors liv över hela världen och därmed är du en del av något större! Hos Sodexo är du en del av ett företag där du har ett syfte och kan utvecklas på ditt eget sätt.

Vårt löfte till våra medarbetare
Du som medarbetare är vår största tillgång. Det vi vill att du ska känna som medarbetare hos Sodexo är att du:

  • Känner tillhörighet i ett team
  • Kan agera med syfte och känna mening med det du gör
  • Kan utvecklas i din egen takt och vara hela dig själv


Bilder säger mer än tusen ord...
Så kolla gärna in våra videos om Sodexos EVP på den här sidan.

Vi vill att du är dig själv på jobbet och att vi tillsammans skapar en arbetsplats där alla känner att deras kultur, identitet och erfarenheter respekteras och värderas. 

Du hör hemma i ett företag som värdesätter dig för den du är, där du behandlas rättvist, med respekt och kan vara dig själv, där dina idéer räknas och din åsikt är viktig – för när du trivs på jobbet blir vi ett starkare team. 

Du som medarbetare kan göra skillnad genom det du gör på jobbet varje dag, genom att sträva efter förbättringar, att arbeta mer säkert, hälsosammare och mer hållbart. Genom att serva våra kunder och gäster och stötta människor i ditt närområde genom t.ex. Stop Hunger, är du med och bidrar till en mer positiv framtid. 

Vi värdesätter våra medarbetares kunskaper och utvecklingsmöjligheter och jobbar för en kultur där alla ska kunna sig uppskattade och bra på sitt jobb. 

Sodexo erbjuder verktyg och möjligheter för att att du som medarbetare ska kunna göra ditt jobb så bra som möjligt och lära dig nya färdigheter och upptäcka din potential.

Inom Sodexo ligger stort fokus på din hälsa och säkerhet, med din trivsel som nummer ett.

Behöver du hjälp eller vill fråga om något?

Välkommen att kontakta oss!

Vad handlar Sodexos EVP om?

Kika gärna på den här inspelningen där Lina Larsson går igenom EVP med vår VD Peter Mellin.

#WeAreSodexo

Det är våra medarbetare som levandegör vad Sodexos erbjudande kan innebära för olika personer. Inspireras av kollegor inom olika verksamheter på olika platser i landet.

Videos om Sodexos EVP

Ändra till helbild genom att klicka på playknappen och sedan fyrkanten i nedre högra hörnet.

 

Tillbaka till toppen