Om Mitt Sodexo

Mitt Sodexo är främst till för medarbetare inom Sodexo som inte har tillgång till vårt intranät eller har egen e-post. 

Via Mitt Sodexo kan du som medarbetare följa vad som händer i företaget genom nyheter samt ställa frågor och lämna synpunkter. Här annonseras även lediga tjänster i företaget.

Sidorna är tillgängliga utan inloggning och därför synliga för vem som helst på internet. Därför är innehållet till vissa delar begränsat jämfört med intranätet Sodexo_Net som kräver inloggning via e-post med @sodexo.com.

STARTSIDAN
Via den översta menyn på startsidan kommer du till olika fasta sektioner som HR CENTER, NYHETER samt OM SODEXO.

På startsidan visas även ett flöde med speglade inlägg från NYHETER samt Sodexos facebook-sida. Scrolla nedåt för att se inläggen längre bakåt i tiden.

I högerkolumnen finns länkar och kontaktuppgifter som du kan ha nytta av.

HR CENTER
I sektionen HR CENTER finns information som välkomnar dig till Sodexo, om förmåner och erbjudanden, lönefrågor samt även här användbara länkar och kontaktuppgifter i högerkolumnen.

NYHETER
I sektionen NYHETER visas flödet med nyhetsinlägg, men inte Facebookflödet. Alla nyheter som publiceras här, syns även direkt på startsidan. Här finns även länkar till vår externa hemsida där det finns fler nyheter och där du kan registrera dig för att prenumerera på det nyhetsbrev vi regelbundet skickar till våra kunder. Maila gärna nyhetstips via den här sidan.

OM SODEXO
I sektionen OM SODEXO finns information om Sodexo som t.ex. våra värderingar, hur vi bedriver god verksamhet, samt om hållbarhet. Här finns även användbara länkar för den som vill veta mer, läsa om karriär och lediga tjänster samt uppgifter om var våra kontor finns i landet.

SÖKFUNKTION
Längst uppe till höger finns en sökfunktion om du letar efter något speciellt som du inte hittar via menyerna. 

Mitt Sodexo är anpassat för mobila versioner i mobiler och läsplattor. Vrid gärna till liggande format för en bättre överblick och mindre behov av att scrolla.

Tips!
När du har webbplatsen öppen på din mobiltelefon kan du klicka längst ner på skärmen och välja "Lägg till på hemskärmen". Då läggs webbplatsen till som en mobilapp på din mobiltelefon.

Maila din fråga direkt till HR:

HRChefer.SE@sodexo.com

Kontakta vår växel:

08-5788 4000

Ge feedback på "Mitt Sodexo"

Symbolbild e-post

Tillbaka till toppen