Friskvård med Epassi

14 december 2021

Friskvård med Epassi

Från och med den 2 januari 2022 är hälsoportalen Epassi vår samarbetspartner för friskvård. Detta gör vi då ActiWay slagits samman med Epassi som nu är Nordens största portal för hälsoförmåner.

För dig som medarbetare sker inga förändringar mer än att du efter årsskiftet betalar dina friskvårdsaktiviteter med Epassi i stället för ActiWay.

En nyhet som kommer med Epassi är att du kan göra köp i Epassis app – du slår in önskat belopp och visar kvittot i appen för leverantören. Precis som innan kan du även betala friskvårdsaktiviteter genom att endast visa legitimation hos leverantören. Du har även möjlighet att logga in på epassi.se och köpa friskvård online.

Ta chansen att hitta en friskvårdsaktivitet som boostar ditt välmående och får dig att uppleva ditt bästa jag!

Ladda ner Epassi-appen. 

I appen har du tillgång till alla friskvårdsaktiviteter och kan enkelt söka efter den aktivitet som passar dig bäst. 

Ladda ner appen via:


Om du inte har möjlighet att ladda ner appen kan du leta upp en friskvårdsaktivitet i sökmotorn, som du hittar på www.epassi.se under ”Hitta Leverantör”.  
 

Inloggning via appen eller webbläsare

  • Öppna Epassi-appen och logga in med BankID. Du kan även logga in med mobiltelefonnummer eller din e-postadress. Om du väljer något av dessa alternativ kommer du få en inloggningskod skickad till dig som du anger i appen. 
  • Du kan också välja att logga in via webben på: services.epassi.se/ui/login. Du loggar enklast in med BankID. Du kan även logga in med mobiltelefonnummer eller din e-postadress. Om du väljer något av dessa alternativ kommer du få en inloggningskod skickad till dig som du anger för att slutföra inloggningen.

Betala med Epassi-appen
Att betala via Epassi-appen är enkelt och smidigt. Du genomför bara betalningen och visar det digitala kvittot i kassan. När betalningen är genomförd är kvittot giltigt i 15 minuter, vänta därför med att betala tills att du är framme i kassan.   

Betala med legitimation
Du visar din legitimation i kassan och säger att du vill betala med Epassi. Leverantören skriver in det aktuella beloppet i Epassi-kassan, som sedan dras direkt från ditt friskvårdssaldo. 

Information om autogiro
Om du har ett autogiro sedan tidigare är det viktigt att du ser till att ditt Epassi-saldo debiteras i första hand, och att du debiteras via autogiro först efter att ditt Epassi-saldo är nyttjat. Detta fungerar på samma sätt som ett vanligt köp i Epassi med skillnaden att överskjutande belopp hanteras genom autogiro. Meddela din friskvårdsleverantör att du vill använda ditt Epassi-saldo. Observera att rutinen för autogiro skiljer sig mellan olika leverantörer, och det är inte alla som kan kombinera autogiro med Epassi. Fråga din leverantör om deras rutin. Observera att leverantören måste vara ansluten till Epassi.
 

Video om hur Epassi-appen fungerar

 

Tipsa om en friskvårds-leverantör

Om din favoritleverantör inte är ansluten till Epassi så tar de mer än gärna emot tips. 

Behöver du hjälp med att komma igång?

Varmt välkommen att kontakta Epassi om du har några frågor: 

Tillbaka till toppen