Marknadsavdelningen på studiebesök i Linköping

11 juni 2024

Marknadsavdelningen på studiebesök i Linköping

Robin Exman och Agnes Wetterstrand jobbar på Sodexos marknadsavdelning och är relativt nyanställda. Robin är strategi- och marknadsdirektör och Agnes är marknadskoordinator. För att lära sig mer om hur Sodexo arbetar med måltider på sjukhus har de gett sig ut på några sitebesök.

”Syftet är inte bara att vi ska lära oss mera, vi vill också veta vad vi kan göra för att stötta dem. Vad funkar bra och vad kan bli bättre. Det kan handla om kommunikation med gästerna men också olika typer av flöden och digitala lösningar”, säger Agnes. 

Häromveckan gick besöket till Universitetssjukhuset i Linköping. Med på utflykten var också Ebba Liliedahl som utvecklat flera av Sodexos måltidskoncept. Förutom en riktigt god lunch i restaurangen och inspirerande diskussioner med teamet på plats var alla överens om att atmosfären var enastående. 

”Det var jättegott och verkligen kul att se hur de arbetar. Alla kollegor tog sig tid och berättade med sprudlande energi om sitt arbete.”

Förutom en riktigt god lunch i restaurangen och inspirerande diskussioner med teamet på plats, var alla överens om att atmosfären var enastående. Ett välkomnande de sent kommer glömma, där varje medarbetare tog sig tid med sprudlande energi att berätta om sitt arbete. Det var verkligen häftigt att se och uppleva.

Stort tack till Lars Attervåg och Håkan Ahnstedt för besöket, rundvandringen och ert fantastiska arbete!

Tillbaka till toppen