Utbildningen "Matsäkerhet grund, steg 2" för alla som jobbar i tillagningskök

03 februari 2023

Utbildningen "Matsäkerhet grund, steg 2"  för alla som jobbar i tillagningskök

Nu har vi äntligen glädjen att meddela att utbildningen Matsäkerhet grund, steg 2 är klar. Ett roligt och givande samarbete med gemensamma krafter från Learning & Development samt QHSE har resulterat i denna efterlängtade utbildning.

Målgrupp och innehåll
Utbildningen, som är en fördjupande del i grundutbildningen, ska genomföras av dig som arbetar i ett tillagningskök, t.ex. kockar, köksmästare, platschefer, distriktschefer eller andra ansvariga. Även om du inte tillhör ovanstående målgrupp kan du ha glädje av att göra utbildningen. Den är otroligt intressant och du lär dig massor som du har nytta av både privat och professionellt. 

I utbildningen går vi igenom Safety Moment, ett verkligt fall (allergi), hur du förebygger risker (bakterier, parasiter) genom rätt tillagning, nedkylning, varmhållning och rengöring, temperaturkontroll, märkning, spårbarhet och återkallelse, egenkontroll och HACCP, eSmiley och årlig revidering.

Var hittar du utbildningen?
Utbildningen finns via i Ingenium. Sök på t.ex. matsäkerhet, haccp, egenkontroll eller annat liknande sökord.

Klicka på bilden nedan för att direkt komma till sidan i Ingenium – OBS! du måste vara inloggad i Ingenium för att länken ska fungera. Om du inte kommer åt Ingenium, kontakta din chef.

Kort video om utbildningens innehåll

Frågor?

Kontakta Jessica Palmér:

Tillbaka till toppen