Sodexos globala medarbetarundersökning Voice 2022

27 mars 2022

Sodexos globala medarbetarundersökning Voice 2022

Bästa medarbetare,

I den senaste medarbetarundersökningen Voice som genomfördes 2021, delade du med dig av dina åsikter och perspektiv på hur det är att arbeta på Sodexo. Din feedback är till stor hjälp för att ta fram vilka åtgärder som behövs för att göra upplevelsen bättre för medarbetare på Sodexo.

Vi har beslutat att fokusera på de handlingsplaner som för närvarande genomförs efter den senaste undersökningen 2021, och att ta den tid som krävs för att se resultaten av dessa handlingsplaner. Därmed har vi beslutat att inte genomföra årets upplaga av Voice, som var planerad till april. Detta beslut gäller för alla länder och regioner inom Sodexo.

Dina åsikter och tankar fortsätter att driva vår strategi, och din feedback är fortfarande avgörande för att göra Sodexo till en bra arbetsplats. Vi uppmuntrar dig att fortsätta ha en dialog med din chef och kollegor genom att uttrycka din åsikt om frågor som direkt påverkar ditt arbetsliv. Ett effektivt engagemang börjar lokalt och med var och en av oss. Att skapa en bättre förståelse för hur du mår och vad som håller dig motiverad är nyckeln till att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla!

  • Ha möten med chefen och dina arbetskamrater för att fördjupa kontakter, utbyta feedback och stärka lagandan!

 

Tillbaka till toppen