

Sodexo i Sverige har tecknat ett treårigt avtal med DSV, ett av världens ledande transport- och logistikföretag. Samarbetet omfattar driften av restauranger vid DSV:s verksamheter i Landskrona och Göteborg.
"Vi är stolta över förtroendet att få driva restauranger för DSV. Idag förväntar sig medarbetare ett utbud av valmöjligheter, både när det kommer till vad de vill äta och när. Med vårt restaurangkoncept EAT ser vi fram emot att erbjuda ett urval av smakrika måltider i en trevlig miljö", säger Marie Nilsson, affärsansvarig på Sodexo.
Sodexos restaurangkoncept EAT är designat för att anpassas efter varje verksamhets enskilda behov. Med en kombination av hög servicenivå och ambitiös måltidspresentation erbjuder EAT-restaurangerna ett utbud av rätter som tillagas från grunden, med en stor andel svenska och ekologiska råvaror. För att det ska vara lätt för gästerna att göra medvetna måltidsval, är alla rätter både närings- och CO2-beräknade. På restaurangerna kommer det att erbjudas såväl frukost och fika, som lunch och möjlighet att ta med middagsmat hem. I Landskrona kommer dessutom ett komplement erbjudas i form av kylda och frysta matlådor, vilket gör det enklare för medarbetare att äta när det passar dem.
"En bra restaurang är en viktig del av att främja en god arbetsmiljö och bidrar till såväl social interaktion som god hälsa. Vi är därför mycket glada för detta nya samarbete och ser fram emot att vidareutveckla våra personalrestauranger tillsammans med Sodexo", säger Johan Ericsson, upphandlingsansvarig för indirekta inköp på DSV.
Driften av restaurangerna vid DSV:s verksamheter i Landskrona och Göteborg påbörjas den 1 mars och är starten på ett treårigt samarbete.
Marie Nilsson, Affärsansvarig på Sodexo
"Vi är stolta över förtroendet att få driva restauranger för DSV. Idag förväntar sig medarbetare ett utbud av valmöjligheter, både när det kommer till vad de vill äta och när. Med vårt restaurangkoncept EAT ser vi fram emot att erbjuda ett urval av smakrika måltider i en attraktiv och inspirerande miljö".