Plogga - gemensam aktivitet med kunden för hälsa & miljö

02 maj 2024

Plogga - gemensam aktivitet med kunden för hälsa & miljö

Torsdagen den 25 april samlades en grupp entusiastiska deltagare på Johnson & Johnsons kontor i Solna för en aktivitet som kombinerade träning, miljömedvetenhet och gemenskap - plogging. Plogging- en aktivitet där deltagare joggar samtidigt som de plockar upp skräp i naturen. Detta är ett samarbete mellan Johnson & Johnson, Sodexo och fastighetsägaren Fabegé.

Dagen började med en energifylld uppvärmningssession i Caféet, ledd av Anna och Hector från Sodexo. Deltagarna var ivriga att komma i gång och bidra till både sin egen hälsa och miljön runt kontorsområdet. Iklädda plasthandskar och soppåsar i högsta
hugg, var de redo att rensa området från skräp. Och det hittades en hel del!

Ploggningen avslutades med gemensam lunch som Sodexo bjöd på. En välsmakande lunch från Sodexos senaste matförvärv
K-märkt, kända för sin strävan efter hållbarhet och kvalitet. K-märkt arbetar aktivt för att skapa mat utan svinn, vilket passade
perfekt med dagens tema för hållbarhet.

“Det känns väldigt roligt att vi är många som har samarbetat kring detta event och att vi har kombinerat nytta med nöje", säger Anna.

Efter en givande dag med motion,gemenskap och medvetenhet om miljön, lämnade deltagarna md känslan av att de hade gjort en verklig skillnad. Initiativet visade att företag som Johnson & Johnson, Sodexo och Fabegé inte bara är engagerade i att främja hälsa och välbefinnande bland sina anställda, utan också aktivt strävar efter att vara miljömedvetna och hållbara i sitt arbete. Och vi lyckades samla in hela 411 kg skräp!

 

HECTOR ANNA 1.jpgAnna & Hector skötte uppvärmningen

Måltid.jpgGod och hållbar lunch från K-märkt

SKRÄP.jpgHela 411 kilo skräp samlades in

Tillbaka till toppen