Nya introduktionen "Städning i Sodexo" är här!

28 november 2023

Nya introduktionen "Städning i Sodexo" är här!

Den nya introduktionsutbildningen ger dig mer kunskap om hur vi jobbar med städning i Sodexo. Har du 30 min? Då är det bara att köra! Ta chansen att uppdatera dig, dina medarbetare, nya medarbetare och andra som kan vara intresserade. Innehållet är enkelt, lättsamt och överskådligt. Du får både en lärorik och rolig stund på jobbet.

Målgrupp
Introduktion till städyrket i Sodexo är för nyanställda medarbetare som ska arbeta inom Sodexos städverksamheter. Utbildningen passar även andra målgrupper som är i behov av få en kortfattad översikt och första introduktion till städning. Kanske du jobbar som platschef, distriktschef, säljare, kvalitetsansvarig, koordinator eller liknande och behöver lära dig mer. Om du ska jobba inom Sodexos tågverksamhet finns det en särskild introduktion för den verksamheten.

Innehåll
Vi går igenom bland annat hälsa & säkerhet, stolthet i yrket, olika typer av städning, service & kvalitet, ergonomi, friskvård & miljö, städningens grunder, att vara anställd i Sodexo med mera.

Utbildningens längd
30 min

Kort videoteaser om utbildningen - klicka på bilden:

Videoteaser.PNG

Så här når du utbildningen

Tillsvidareanställda med Sodexomail eller privat mail kan logga in och göra utbildningen i Ingenium.


Medarbetare med tidsbegränsad anställning eller de tillsvidareanställda som inte har privat mail kan göra utbildningen via webblänk. Kontakta din chef för hjälp med länken.

Tillbaka till toppen