Julhälsning till alla medarbetare

21 december 2020

Julhälsning till alla medarbetare

Nu är det snart jul och nyår och jag vill från mig och för ledningens räkning verkligen tacka er alla för de fantastiska insatser ni gjort under det gångna året och gör varje dag för vårt företag Sodexo. 

För de allra flesta kommer årets firande av högtider se väldigt annorlunda ut, men det finns ändå möjligheter att kunna njuta av sällskap av nära och kära och lite extra god mat. Vänner och familj kan sitta med vid bordet digitalt, t.ex. genom Facetime, Skype eller Zoom.

En julklapp för fler som räcker året om
Inför stundande helger har vi som vanligt valt att istället för att ge julklappar till kunder och oss medarbetare, ge vårt stöd till utsatta människor som lever i utanförskap genom att vi stödjer olika välgörenhetsorganisationer. 

Det sker inom ramen för organisationen Stop Hunger. Det här året har vi inte kunnat bidra riktigt på samma sätt som vi brukar p.g.a. pandemin, och stödet till jul kommer därför att se lite annorlunda ut. Vi kommer främst skänka pengar till exempelvis Sveriges Stadsmissioner istället för att vara på plats i verksamheterna.  

Vi vill gärna berätta om två exempel på hur vi levererar omtanke och julvärme. I Gävle har vi sedan många år ett etablerat samarbete där vi ger stöd till organisationen Verdandi som självklart fortsätter under helgerna. Detsamma gäller även i Uppsala där vi regelbundet stöttar Uppsala Stadsmission. 

Vår målsättning är att få igång fler lokala samarbeten via Stop Hunger när pandemin så småningom släpper sitt grepp. 

Vi i ledningen för Sodexo AB önskar er alla riktigt goda helger även om det inte kommer att se ut som det brukar göra. 

Våra varmaste hälsningar.
Var rädda om er.

Peter Mellin
VD Sodexo AB

Tillbaka till toppen