Emma Thunman, Sodexostjärnan som nominerades av kollega, chef och kund!

03 juni 2020

Emma Thunman, Sodexostjärnan som nominerades av kollega, chef och kund!

Från vänster till höger: Ann Rahko, Tatiana Pereverzeva, Eva Temmel, Ceca Milenkovic, Majlinda Jica, Andrés Lafitte, Fadime Unal, Hasan Ekici, Emma Thunman och Cecilia Cederholm

Text: Marie Linderoth

Det är med ett stort leende och stora nyfikna ögon som jag bemöts av Emma i receptionen på Atlas Copco. Hon frågar mig hur jag mår, om jag vill att hon ska meddela Cecilia hennes platschef om att jag har kommit och så hjälper hon mig med att skriva in mina uppgifter för att få en namnbricka. Det ska man egentligen göra själv via en dator som finns i receptionen men hon hjälper mig med det.

Jag förklarar att jag har kommit tidigt för att ta ett annat möte men att jag kan hitta ett litet hörn där jag kan sitta i lugn och ro. Emma frågar om jag inte hellre vill att hon bokar ett rum åt mig. Jag känner mig så välkommen och så väl omhändertagen på ett professionellt och vänligt sätt. Jag känner mig speciell! Det är jag inte men jag förstår exakt varför Emma har blivit nominerad till kvartalets Sodexostjärna. Hon bidrar verkligen till att öka besökarnas livskvalitet genom att lägga all sin fokus på ett fantastiskt bemötande!

Utöver det så är Emma också en underbar kollega! Hon är glad, positiv, driven, entusiastisk och utstrålar massor av energi runt omkring sig enligt Eva, Emmas kollega i receptionen.

”Hon ser till att alla hennes kollegor har en bra och hälsosam arbetsmiljö genom sitt arbete som skyddsombud och fackombud”, förklarar Emmas chef Cecilia. 

Emma är väldigt engagerad och har massor med idéer samt förslag på förbättringar och lösningar. Hon tar också ansvar för att de ska konkretiseras, vilket uppskattas mycket av vår kund. 

Det är en rörd och ödmjuk men stolt medarbetare som tar emot sitt diplom och sina blommor. 

”Jag älskar människor och anpassar mitt bemötande för att tillgodose varje besökares behov” säger Emma. 

Emma är väldigt ambitiös och går en kurs för att bli HR-Specialist. Hon har sett att Sodexo erbjuder utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare genom bland annat Jobbskuggningsprogrammet och hoppas kunna ta del utav det. Det kommer att vara en ära att få kunna hjälpa Emma att uppnå sina karriärmål.

Stort lycka till Emma!

Emma Thunman

Emma har arbetat på Sodexo i ett år och startade i samband med att Sodexo tog över kontraktet på Atlas Copco i maj 2019. Hon kommer ursprungligen från Västerås och flyttade till Stockholm tillsammans med sin sambo för 2 år sedan för att studera ledarskap. Hon har en italiensk vinthund som heter Batman och skulle egentligen vilja ha 7st till :-) På sin "fritid" så leder hon grupper i Yin-yoga, tränar, målar, tycker om att vara ute och vandra i naturen samt går en utbildning inom HR. 

Eva Temmel, Sodexokollega till Emma hos vår kund Atlas Copco:

”Emma är en driven och entusiastisk kollega, som ger bästa möjliga service som ett riktigt proffs. Hon kommer med massor av bra idéer och ser till att förverkliga dem. Både kund och kollegor har glädje av hennes energi.”

Nominering

Emmas chef Cecilia Cederholm, platschef hos vår kund Atlas Copco:
”Emma är en person med intresse för värdskap och service. Hon ser även till lagets bästa genom sitt arbete som skyddsombud och fackombud. Vi har vid upprepade tillfällen fått mycket positiv feedback, där kund berömmer hennes känsla för service och intresse för och förslag till utveckling. Det kändes därför som självklart att gemensamt med vår kundkontakt Ann Rahko på Atlas Copco att nominera Emma till kvartalets Sodexostjärna.” 

Ann Rahko på Atlas Copco:
”En lysande stjärna i receptionen som möter anställda och besökare på ett otroligt professionellt sätt, dvs alltid glad och med god energi. Hon är engagerad i allt som rör hennes område och är lösningsorienterad. Det vilar en stark ansvarskänsla i Emma. Hon har ett fint sätt att arbeta med team och kund och hon vågar ta egna initiativ och har ett driv att genomföra bl.a. förbättringar.”

Tillbaka till toppen