Sodexo börjar med dig och din jobbvardag - dela den med bilder!

17 januari 2022

Sodexo börjar med dig och din jobbvardag - dela den med bilder!

På den årliga bolagsstämman den 14 december lanserade Sodexo syftet med vårt varumärke och en ny tagline till Sodexologgan, "It all starts with the everyday". Som alltså ersätter "Quality of Life Services". I samband med detta har även vår grafiska profil ändrats.

Sodexos mission är:

  • Att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och alla vi servar
  • Att bidra till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de samhällen, regioner och länder där vi har verksamhet

 
Missionen har varit ledande för vår utveckling ända sedan Sodexo grundades för 55 år sedan. Den genomsyrar allt vi gör, varje dag, i vår service till 100 miljoner människor över hela världen. Efter två år präglade av pandemin är vår mission desto mer meningsfull, hälsokrisen har tydliggjort hur viktiga och värdefulla våra verksamheter är. 

Välkommen att dela din jobbvardag med bilder!

Sodexos nya syfte är "It all starts with the everyday", d.v.s. att det börjar i vardagen med oss medarbetare i den service vi levererar.

Vad innebär jobbet på Sodexo för dig? Vad motiverar och engagerar dig? Hur ser din jobbvardag ut?

Låt oss vara kreativa och visa alla inom Sodexo vad vårt syfte handlar om - varje dag! Så här deltar du och delar dina foton. 

1. Förbered
Fundera på vad det nya syftet innebär för dig. Och hur det blir en realitet i ditt dagliga jobb, hur det börjar för dig.

2. Fota
Ta din mobil, posera och fota. Bilden ska visa hur din jobbvardag kan se ut, hur du bidrar till vårt syfte.

3. Skriv
Skriv en mening för att beskriva och förklara bilden. Texten måste vara kort och beskriva vad du vill förmedla med ditt foto.

4. Dela
Maila ditt foto och beskrivning/förklaring till monica.lovren@sodexo.com för publicering på Sodexo Sverige | Facebook, så delar vi det vidare på det interna nätverket Yammer. Du som har tillgång till Yammer kan dela själv där. Du kan även kontakta din chef som kan publicera åt dig på Yammer.


Använd hashtag #ItStartsWithUs.

Tillbaka till toppen