Cook for Change! Den hållbara tävlingen för Sodexokockar över hela världen

27 april 2024

Cook for Change! Den hållbara tävlingen för Sodexokockar över hela världen

Häng på Cook for Change! – den hållbara tävlingen för kockar

Är du en av våra kockar som är redo att ta dina kockkunskaper till nästa nivå samtidigt som du gör en positiv insats för planeten? Då ska du vara med i kocktävlingen Cook for Change! – The Sustainable Chef Challenge!

Är du inte kock själv, men imponeras och inspireras av våra duktiga kockar? Berätta för dem om den här kocktävlingen och uppmana dem att delta.

Det här är ett gyllene tillfälle att släppa loss kreativiteten, visa upp vår kärlek till mat och samtidigt främja hållbarhet i den kulinariska världen.

Sprid information om tävlingen, bjud in eller gå samman med andra kockar från hela för att skapa innovativa och aptitretande rätter för en framtid med hållbar matlagning.

Vem kan delta? 
Om du är kock hos Sodexo eller något av våra dotterbolag var som helst i världen, då är den här utmaningen som gjord för dig!

Hur söker man in till tävlingen? 
Registrera dig helt enkelt för "Cook for Change! The Sustainable Chef Challenge” via länken nedan för att få ditt tävlingskit. Berätta din kulinariska resa, din passion för hållbarhet och viktigast av allt, din enastående hållbara rätt. Vi letar efter fantastiska skapelser.

Länk till registrering >


Vilken är den hemliga ingrediensen?
Hållbarhet! Använd dig av hållbart framställda ingredienser och smarta lösningar för matavfall i dina rätter. Tänk utanför boxen för att skapa kulinariska mästerverk som inte bara smakar fantastiskt utan också är planetvänliga.

Så här går det till.

Rond #1
Regional Chef Challenge: För att säkra en plats i tävlingen, skicka in din rätt och imponera på kollegor och kulinariskt kunniga i din region. Deadline: 28 juni, 2024

Rond #2
Global Cook-Off: Om du är finalist inom din region, gör dig redo att visa upp dina färdigheter på scen i Paris. Delta i en tre dagar lång kulinarisk upplevelse den 11-14 november och tävla om titeln Top Chef.

Det stora priset?
Förutom spänningen med att uppmärksammas globalt, kommer vinnaren att presenteras i press, sociala medier och Sodexos årliga Global Culinary Report. Dessutom är det en upplevelse för livet som du inte vill missa!

Visa upp dina kulinariska kunskaper samtidigt som du banar väg för en mer hållbar framtid. Gå med i kocktävlingen Cook for Change! The Sustainable Chef Challenge idag!

 Cook for Change logo 300.png

Visa upp dina kulinariska kunskaper samtidigt som du banar väg för en mer hållbar framtid. Gå med i kocktävlingen Cook for Change! The Sustainable Chef Challenge idag!

Länk till registreringen >

Frågor?

Tillbaka till toppen